Församlingen i Gränna

I Gränna finns sedan 1920-talet en adventkyrka. Vi är ett 30-tal medlemmar och vår kyrka är centralt belägen utmed stadens huvudgata, Brahegatan.Vi försöker på olika sätt bedriva aktiviteter i Gränna med omnejd. Lördag f m har vi bibelstudium och gudstjänst och på onsdagskvällar samlas vi till bibelstudium och samtal.

Kyrkan har ett rikt musikliv med en egen kör, Grenna Singers, som ger konserter i olika adventistförsamlingar både i Sverige och de andra skandinaviska länderna.

Grenna Singers har gjort tre uppsättningar julkonserter i Tranås, Huskvarna, Stockholm och Borås förutom i Gränna, och dragit fulla hus. Kören har som mest haft fem konserter under en säsong. Konserterna ges till förmån för ADRA:s hjälpverksamhet.

Har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen att besöka Gränna och inte minst vår Adventkyrka!

Gränna Adventkyrka
Brahegatan 46, 563 32 GRÄNNA